Answers
⚾⚾The lockdown
Quiz no.669
Cut off= 22/ 25
Time= 12min.
Rewards✅
*Change the VOICE!*
Write your answers on a sheet of paper and send its picture within 12min.
Change the voice!
1.I am to be told the truth.
Ans.-
They are to tell me the truth.
2.How soon can you submit the assignment?
Ans.-
How soon can the assignment be submitted?
3.One must respect one's elders.
Ans.-
Elders must be respected.
4.They murdered him last night.
Ans.-
He was murdered last night.
5.I remember him teaching my daughter.
Ans.-
I remember my daughter being taught by him.
6.She is known to have been a writer.
Ans.-
We know that she was a writer.
7.By whom was the story narrated?
Ans.-
Who narrated the story?
8.They made him the captain.
Ans.-
He was made the captain.
9.He ordered me to close the doors.
Ans.-
I was ordered to close the door (by him).
10.He will have been interviewed.
Ans.-
They will have interviewed him.
11.I needed a glass of wine.
Ans.-
A glass of water was needed by me.
12.Did the sound startle you?
Ans.-
Were you startled at the sound?
13.The wall needs painting.
Ans.-
The wall needs to be painted.
14.Run away.
Ans.-
You are ordered/ asked/ advised to run away.
15.They need to write an application.
Ans.-
An application needs to be written.
16.Everyone suspects that they sent him to jail.
Ans.-
It is exepected that they sent him to jail.
Or
They are suspected to have sent him to jail.
17.The box contained some coins.
Ans.-
Some coins were contained in the box.
18.Did the soup taste sour?
Ans.-
Was the soup sour when it was tasted?
19.Which book were you reading yesterday?
Ans.-
Which book was being read yesterday by you?
20.Who can see through this plot?
Ans.-
By whom can this plot be seen through?
21.What do they need for breakfast?
Ans.-
What is needed for breakfast (by them)?
22.The floor was being cleaned.
Ans.-
There were cleaning the floor.
23.His sister doesn't have to choose physics.
Ans.-
Physics doesn't have to be chosen by his sister.
24.Do you have to send him the report?
Ans.-
Does the report have to be sent by you to him?
Or
Does he have to be sent the report by you?
25.Whom did you find when you came home?
Ans.-
Who was found by you when you came home?
Thank you
Comments
Post a Comment
Thank you for your comments!