⚾⚾The lockdown
Quiz no.708
Pronouns
Fill in:
1. Did you see the man ………… stole her bag? a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- who/ that
2. The eggs ………………. you’ve bought are bad. a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- which/ that
3. Please give me the keys …………………. are on the table. a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- which/ that
4. Is that the man ………………….. we saw in the park yesterday? a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- whom/ that
5. What’s the name of the lady …………………….. babysits for you? a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- who/ that
6. Tom is playing with the dog ……………………. lives next door. a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- which/ that
7. Have you eaten all the cakes ……………………. I made yesterday? a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- which/ that
8. How old is the man ……………………. owns this shop? a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- who/ that
9. Let’s all look at the picture …………………… is on page 7. a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- which/ that
10. Has Peter returned the money …………………… he borrowed from you? a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- which/ that
11. What colour is the dress ………………….. you’re going to wear tonight? a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- which/ that
12. The police have arrested the man …………………… murdered his wife. a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- who/ that
13. The parcel ……………………. is on the table is your birthday present. a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- which/ that
14. Have you met the man …………………. Jackie is going to marry? a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- whom/ that
15. We will ask the man …………………… delivers our milk to leave an extra bottle. a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- who/ that
16. Is she the person ……………………… gave you this record? a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- who/ that
17. We spent our holiday in a small town …………………. is near the sea. a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- which/ that
18. The man …………………… married Kate is a millionaire. a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- who/ that
19. Where are the shoes …………………. I bought this morning? a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- which/ that
20. I still write to that lady ……………………. I met twenty years ago. a.who b.whom c.which d.whose e.that
Answer- whom/ that
Thank you
Comments
Post a Comment
Thank you for your comments!