Choose the correct options:
1. You (must/ can) listen to the teacher. Ans= must
2. You (can't/ won't) park here. Ans= can't
3. People (couldn't/ shouldn't) waste food. Ans= shouldn't
4. (Will/ Would) it snow tomorrow? Ans= will
5. (Must/ Could) I have a cup of coffee, please? Ans= could
6. You (should/ would) do more exercise. Ans= should
7. You (couldn't/ mustn't) drink alcohol. Ans= mustn't
8. (Can/ Shall) you play the guitar? Ans= can
9. (Could/ Would) you like to go by train? Ans= would
10. I (wouldn't/ won't) play tennis tomorrow. Ans= won't
11. (Should/ May/ Could) you play the guitar when you were seven? Ans= could
12. It's too late. We (would/ must/ can) go home now. Ans= must
13. Paul is very tired. He (would/ should/ could) take a rest. Ans= should
14. (Should/ Will/ Must) the plane be on time tomorrow? Ans= will
15. (Shall/ Would/ Must) I make a suggestion? Ans= shall
16.I hope we (should/ lest/ will/ ought) arrive on time. Ans= will
17. It's getting colder so it (ought/ might/ may) snow tonight. Ans= may
18. You (wouldn't/ couldn't/ mustn't) drink water from the river. Ans= mustn't
19. If you don't study, you (won't/ mustn't/ wouldn't) pass the exam. Ans= won't
20. I (shouldn't/ couldn't/ mustn't) get there earlier because of the traffic yesterday. Ans= couldn't
21.- The baby is six months old so it (mustn't/ won't/can't) walk. Ans= can't
22.- I (could/ must/ would) rather live alone on a deserted island. Ans= would
23. (Should/ Must/ May) I have this cake? Ans= may
24. He (won't/ may not/ wouldn't) have won if you hadn't helped. Ans= wouldn't
25. She (won't be / wouldn't have been/ wouldn't be) happy if you had no time for her. Ans= wouldn't be
Comments
Post a Comment
Thank you for your comments!